onsdag 26 augusti 2020

Tale and Vision eller projektet som bara växer!

Ni vet hur nya projekt ibland planeras supernoga och i andra fall bara dyker ned i knät på en?

Tale and Vision är ett sådant där projekt som började som ett rollspel på julafton, sedan blev det en podd och nu så bara skenar det vidare på det allra bästa sättet.
Det kanske var dömt att gå så här när två människor med lite för mycket planer och samma intressen bestämmer sig för att satsa helhjärtat på en sak.

I korthet så har jag ihop med Viktor dragit igång ett nytt projekt som heter Tale and Vision. 

Det började som en podcast men är numera även en Youtube-kanal där vi gör allt nördigt vi älskar och vi spottar ur oss videos i en rätt rask takt och fler poddavsnitt är på väg.
För vad vi upptäckte efter julafton och när vi sedan klippte och släppte vårt första avsnitt, det var att vi både älskade att göra saker och projekt ihop men också att vi hittat ett  kreativt sätt för våra nördiga intressen att verkligen ta plats på ett kravlöst och roligt sätt.

Vi har båda så jädra kul när vi spånar ideér och pratar i timmar och där någonstans började det. Sedan så tänkte vi att det kan vara kul för andra att följa vad vi gör och pysslar med och det är en stor bonus att vi kan göra det ihop.
Så nu målar vi figurer, lagar våfflor (JAG LAGAR MAT!!), packar upp saker ihop, slåss med svärd och det kommer så mycket mer!

Ni får jättegärna följa Tale and Vision här på Facebook och framförallt vår Youtubekanal och vår podcast

För världen behöver lite fler roliga saker nu och ni vill väl se mig få stryk i svärdskamp samt heja på mig när jag ÄNTLIGEN målar figurer?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar