tisdag 21 april 2015

Möhippa i Malmö!

2015 är för mig de många bröllopens år. Många jag känner gifter sig, jag är bjuden till en del av deras bröllop och tack och lov har de lyckats undvika att lägga sina stora dagar så att de krockar med varandra.

I helgen var det dags för finaste Anouk att bli firad med sin möhippa! Så mycket hemlighetsmakeri och smygande. Jag och Caelra kom ned till Malmö sent på fredag kvällen och det kändes plötsligt som att vi skulle stöta på Anouk bakom varje gathörn när vi gick runt.
Men det gjorde vi tack och lov inte. Tidigt på lördagmorgon så mötte vi upp resten av det glada möhippagänget och kidnappade Anouk på gymmet. Och sedan rullade dagen bara på till tonerna av strålande solsken och värme. Malmö visade sig från sin vackraste sida och med champagne och massor med mat och skratt blev staden ännu bättre.

Anouk blev dagen till ära uppklädd som Princess Bubblegum
från serien Adventure Time
Det var studioinspelning av en sång, det var picknick i park med mat, vin och godsaker, det var frågesport, achivementlista, , nybakade croissanter med choklad och jordgubbar och slutligen middag och en mordgåta. Den var rolig, att puffa ihop ett gäng lagom fulla lajvare och ge oss en mordgåta att lösa med uppmaningen att "mingla och improvisera- var era karaktärer!"
Hahahahaha! Ja den mordgåtan lyckades vi inte lösa, vem hade tid för sådant när det fanns karaktärsutveckling att göra, relationer att bygga och pengar att tjäna?
Sedan blev det fest på kvällen med massa prat, öl och härligt häng.
Dagen efter var... seg men inte för seg. Jag och Caelra blev bortskämda av hennes kusin med pannkaksfrukost, glass och kaffe. Lägg då till att vi satt på en filt ute i solen med allt detta så förstår ni vilken episk söndag det var!

Så mycket nom!!
Kort sagt, det var en väldigt fin och bra möhippa och det bästa var att se Anouk så glad och lycklig, att se henne fnittrig och glad inför sitt bröllop som är så snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar