torsdag 27 augusti 2015

Sagan om Isfolket-podden!

Om någon har missat det så har jag och bästaste Dan startat en SAGAN OM ISFOLKET-PODD!
Ja det krävs banne mig capslock för att säga det för det är så jädra grymt!!

Vi började prata om det i somras och plötsligt så var vi helt uppe i att planera, hitta en awesome artist som kunde måla en header, bråka med Itunes och hinna läsa om första boken(igen och igen)

Vad är då Sagan om Isfolket?

Det är en bokserie på 47 böcker. Kort sagt är det en släkthistoria som spänner över 500 år. Man får följa Isfolket genom historien och det blev ännu mer spännande i och med att släkten har sitt arv att slåss med. En ättling i varje generation föds nämligen med gula ögon och övernaturliga krafter och ibland vissa tendenser till att vilja använda sin kraft för dåligheter

Och nu är första avsnittet släppt! Det känns på allvar jättekul och på samma gång väldigt kravlöst. Sagan om Isfolket (och alla Margit Sandemos böcker för den delen) har en väldigt speciell plats i mitt hjärta. De har funnits där under hela min tonårstid och utan de böckerna hade jag inte träffat Dan som i sin tur släpade  med mig på mitt första lajv.

Nu, nästan 17 år senare så poddar jag och Dan om den bokserie som betytt mest för oss båda och planen är att vi ska ta oss igenom alla 47 böckerna, ett nytt avsnitt varannan vecka!
Så jag varnar er, i drygt två år kommer ni att få höra en del av den här podden ;)

Man får hemskt gärna klicka in på vår poddsida och lyssna, den är inte uppe på Itunes än för att de har något fånig tidsläggning första gången man ska ladda upp något men den finns på sidan jag länkade till samt på youtube.

Och jag vill även jättegärna peka alla som har läst Isfolket till Sagan om Isfolket-forumet där vi lägger upp diskussionstrådar för att få hjälp av våra lyssnare med att veta vad som är bäst och sämst med varje bok!
Facebookdiskussioner i all ära men att ha allt samlat på ett forum gör livet så mycket lättare :)
Redan nu så ligger tråden inför nästa avsnitt uppe så ni som har läst Häxjakten, bok nummer två i serien, in och lämna en kommentar eller fyra :)


 Oh jag höll på att glömma, vi har även en facebooksida! Gilla den gärna:)


Vår fanatiskt snygga facebookheader som är tecknad av Elin J
2 kommentarer:

  1. Det här ska bli så kul att göra i minst 46 avsnitt till!

    Här är podden på YouTube också: https://www.youtube.com/watch?v=d7Pvzs5e74Q

    SvaraRadera
  2. Fast du hade ju redan med den på YouTube i texten såg jag nu :)

    SvaraRadera