söndag 9 april 2017

Isfolkspodden kör live på Gothcon!

Jag och bästaste Dan kör ju sedan 2015 världens bästa podcast om Sagan om Isfolket! Det är seriöst något av det roligaste och mest givande jag gjort och jag och Dan har så genuint kul när vi poddar.
Det lustiga med detta är att vi startade det som ett projekt för att vi båda älskar Isfolket och för att det var genom de som vi lärde känna varandra och bli vänner.
Vi had väl tänkt att våra vänner skulle lyssna på vår podd men vi hade inte räknat med att vi skulle få flera hundra lyssnare som älskar vår podd. Vi hade inte heller räknat med så mycket kärlek på Itunes eller att folk skulle tycka så mycket om att att de skulle börja sponsra oss på Patreon.
Bästa överraskningen och så peppande för att vi ska vilja fortsätta med ALLA Margits böcker!

Nu börjar vi komma in på upploppet i Sagan om Isfolket-serien och vi är igenom hela 40 böcker av 47!

Vilket innebär att nästa bok vi kommer podda om kommer bli bok 41-Demonernas fjäll vilket enligt många isfolksfans är klassad som den bästa boken i hela sagan!

Detta har vi planerat in så bra att vi kommer att podda LIVE på spelkonventet Gothcon i Göteborg nu under påsk!
Vi var där redan förra påsken och poddade bok 17- Dödens Trädgård så det ska bli riktigt kul att göra det igen.

Vi kommer podda under lördagen den 15 april mellan klockan 16-21 och förhoppningsvis kommer vi hinna igenom hela boken på den tiden. Det kommer bli bjällror och tutor samt massa frågor till publiken så är du ett isfolks-fan, kom hemskt gärna om och lyssna (och ja, det är helt gratis!

Gothcon håller i vanlig ordning på Hvitfeldska gymnasiet och en karta till hur en hittar dit kan hittas här!
Vi kommer hålla till i sal T229 i Tekniska och är det så att ni är helt lost på vart detta ligger så håll utkik efter skyltar med pilar som säger #isfolkspodden!

Hoppas vi ses på konventet!Alla våra avsnitt i Sagan om Isfolket-podden finns självklart på Itunes och på Youtube!
Vi har samlat alla våra avsnitt ihop med länkar till både Itunes, Youtube och Patreon på vår hemsida Hard Nerd Cafe - 20% coolare (där du även kan lyssna på vår andra podd Hard Nerd Cafe). Klicka in och stötta oss gärna på PAtreon, subscriba till oss på Youtube och lämna mer än gärna en fin Itunes-recension om du lyssnar på vår podd <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar